Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Αφιερωση στον GIANNIS PAPPAS!!!





Aφιερωμένα στον καλο μας φίλο GIANNIS PAPPAS

Μέθυσα απο το αρωμα των λουλουδιών,και θαύμασα ταξιδεύοντας τις μαύρες ορχιδέες!!Πολύ ομορφη εικόνα...με εκανες και ονειρεύτηκα..και ξέχασα λίγο τα οποια προβήματα ειχα...Ενοιωσα οτι χαλάρωσα ..ταξίδεψα...ανάμεσα στα ομορφα λουλούδια!!Εισαι υπέροχος!!Πολύ ρομαντικό...Καλο σου απογευμα φίλε μου σου αξίζουν τα ποιο ομορφα λουλούδια!!!Πέρασε μια βολτούλα απο το σπιτάκι μου και πάρτα!!!Σου αξίζουν και καλύτερα!!!

12 σχόλια:

Vasiliki Rimpa είπε...

Πολύ όμορφο και πολύ τρυφερό...

Μπράβο για το μεγαλείο καρδιάς που διαθέτεις AnnaFrank

Unknown είπε...

καλησπερα αννα...εγω πρωτη φορα σχολιαζω στο ιστολογιο σου...
θα μιλησω για αυτο πρωτα...
μολις το ειδα μου δημιουργησε μια ασφαλεια μια χαλαρωση και συναμα μια τρυφεροτητα με τυλιξε...

παρακολουθω κι εγω το ιστολογιο του γιαννη παντα δε γραφω εκει δε σχολιαζω...γιατι απλα δε χρειαζεται...

την καλησπερα μου!!!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Kαλησπέρα Αννούλα!
Εχω προσπαθησει κι άλλες φορές να σου κάνω επίσκεψη αλλα αυτο το τριαντάφυλλο γμτ δε μου ανοίγει τη πόρτα....χαχαχα

Σε φιλω η άσχετη της μπλοκογειτονιας

Γιάννης Παππάς είπε...

Τωρα εγω τι να πώ
να δακρυσωνα
να πω ευχαριστώ
να σουστειλω ενα φιλι
να σου χαρισω τη φιλια μου

καλη μου μεκανες κοματια
απο χαρα και συγκινηση

θα τα δεχτω τα λουλουδια
κι ενα μεγαλο ευχαριστώ
απο καρδιάς

annafrank είπε...

Γιάννη μου τίποτε απο ολα αυτά μην κάνεις!!Απλα εισαι τόσο ομορφη και δυνατή πένα,που με ευχαριστεί να σε διαβάζω ,και αυτό ηταν ενα μικρο δείγμα του θαυμασμού μου στα γραφόμενά σου.Πάντα καλά να εισαι φίλε μου και να μας ταξιδεύεις!!!

annafrank είπε...

Βασιλίκή μου!!Θα ηθελα να σχολιάσω λίγο για το το βουνό των θεών του Ολύμπου!!!Ενα νέο κρούσμα προσβολής στο ολυμπικό τοπίο διαπιστώσαμε αυτές τις μέρες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ανέγερση ενός κτίσματος σε υψόμετρο 2.450 μέτρων, πολύ κοντά στις ψηλές κορυφές και μέσα στην περιοχή που υποτίθεται ότι προστατεύεται! Το ανεγειρόμενο κτίσμα βρίσκεται στη θέση Μεγάλη Γούρνα, δίπλα ακριβώς στη λεγόμενη "καλύβα Χριστάκη", που είναι χαρακτηρισμένη ως καταφύγιο ανάγκης», αναφέρουν σε γραπτή καταγγελία προς την «Ε» οι «Φίλοι του Περιβάλλοντος».

Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης «Φίλοι του Περιβάλλοντος», Δημήτρης Μαυροειδής, διερωτάται για τη χρήση του κτίσματος, τους εμπνευστές κι αν πρόκειται για ιδιώτες, σύλλογο ή δημόσιο φορέα: «Γνωρίζουμε ότι σε κανένα διαχειριστικό σχέδιο ή άλλη μελέτη δεν έχει προταθεί η κατασκευή καταφυγίου στη συγκεκριμένη θέση. Πρόκειται μήπως για κάποιο είδος επιχειρούμενης "τουριστικής ανάπτυξης", πέρα και έξω από τις επίσημες διακηρυγμένες πολιτικές;»

«Πράγματι, γνωρίζω ότι στη συγκεκριμένη τοποθεσία ανεγείρεται ένα μικρό καταφύγιο από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλυβίων, αλλά όχι για οικονομική εκμετάλλευση», μας ανέφερε ο δήμαρχος Ολύμπου, Γιώργος Καστανάρας. «Αποκλειστικός σκοπός είναι να έχουν οι ορειβάτες τη δυνατότητα διαμονής σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών. Χτίζεται μάλιστα, με πέτρα απ' το φυσικό περιβάλλον του Ολύμπου. Είναι άνθρωποι που αγαπούν το βουνό, ζουν σ' αυτό και θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται να εκδώσουν άδειες για κάτι τόσο μικρό. Αλλωστε, κανένα από τα καταφύγια που υπάρχουν στον Ολυμπο δεν χτίστηκε με νόμιμη άδεια», υποστηρίζει και δηλώνει ότι δεν έχει και αντίρρηση για την ανέγερση, αρκεί να βρίσκεται στη διάθεση όλων των πολιτών.

«Δεν διαφωνούμε δογματικά με την ιδέα να υπάρχει κάποιο καταφύγιο ή χώρος υποδοχής επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή, όμως για πολλούς λόγους αυτό δεν μπορεί να γίνει ακριβώς κάτω από τις ψηλές κορυφές και μέσα στην περιοχή προστασίας, όταν μάλιστα τα όριά της έχουν οριστεί σε ιδιαίτερα μεγάλο υψόμετρο στη συγκεκριμένη πλευρά του Ολύμπου», απαντά ο κ. Μαυροειδής και ξεκαθαρίζει ότι «θ' απευθυνθούμε σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για να επιληφθούν της υπόθεσης».

Η «Ε» προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Καλυβίων, αλλά ώς χθες το βράδυ δεν υπήρξε ανταπόκριση.Τι συμβαίνει εκεί??θα ηθελα τα σχόλια σας!!Διότι κατά καιρούς πολλά ακούγονται!!Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια Βασιλική μου!!!Οσο για τον ΟΛΥΜΠΟ που γράφω..απλα ειδα οτι απο το παράθυρό σου τον βλέπεις κάθε μέρα!!!Τι τυχερή που εισαι!!Πάντως πολλόι πονηροί...προσπαθούν να βάλλουν πόδι στο βουνό τών Θεών του Ολύμπου....Φιλάκια κουκλα μου χάρηκα που σε ειδα..

annafrank είπε...

Σιωπηλέ καλημέρα!!Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω στο μπλοκοσπιτάκι μου!!
Και με ευχαριστεί που νοιώθεις τόσο ομορφα!!!Αυτο που μου εκανε εντύπωση ειναι ...ενω παρακολουθείς τον Γιάννη..δεν σχολιάζεις..γιατι απο οτι γράφεις δεν χρειάζεται...Δηλαδή?
Να εχεις ενα ομορφο απόγευμα!!

annafrank είπε...

Γλυκειά μου Ρίκη!!Γι αυτο σε εχασα???Οκ Θα προσπαθήσω να το βγάλλω αυτό το λουλουδάκι..γιατι μου το ειπαν και τηλ.και αλλοι!!Να εισαι καλα για την παρατήρησή σου...σε ευχαριστώ .Να εχεις μια ομορφη ηρεμη Παρασκευή!!

mar9659 είπε...

Νάμαι και εγώ απο τα λημέρια σου!!Άννα έμεινα έκπληκτη απο την ομορφιά που βρήκα στο ιστολόγιό σου ....Υπέροχο !!!Μα η έκπληξη ήταν για το αφιέρωμά σου στον συντοπίτη και πολύ καλός φίλος μου...και επόμενο είναι να συγκινηθώ απο την τρυφερή χειρονομία σου!!!Είσαι μεγάλη καρδιά !!!Μπράβο σου και τώρα που βρεθήκαμε δεν θα χαθούμε...κάνε και μια βόλτα κι'απο τ'άλλα μου μπλόκ...αν θες φυσικά...Σ'ευχαριστώ απο καρδιάς για όλα..Καλό σαβ/κο φίλη μου ..γιατί σε θεωρώ φίλη μου πιά..Φιλί γλυκό!

annafrank είπε...

mar9659 Πολύ χαρά μου εδωσες γλυκειά μου!!Λοιπόν οταν ειδα το προφίλ σου ,μιλάμε νόμιζα οτι ειδα τον εαυτό μου!!Μοιάζουμε αρκετά ...εχουμε πολλά κοινά στοιχεία!!.Δεν μου αρέσει η αχαριστία ...το ψέμα η υποκρισία!!!!(Αυτα τα 3 με σκοτώνουν).Σε ευχαριστω πολύ για ολα τα γλυκύτατα λόγια σου!Σου υπόσχομαι θα περάσω και απο τα αλλα μπλοκοσπιτάκια σου!Φιλάκια πολλά!!

mar9659 είπε...

Έχεις δίκηο καλή μου....Διαβάζοντας πιό επισταμένως και το δικό σου προφίλ...ε!ναί έχουμε όντως πολλά μα πάρα πολλά κοινά στοιχεία και ενδιαφέροντα..άς μην χαθούμε λοιπόν τι λές; Φιλάκια πολλά!

annafrank είπε...

mar9659 .Ενα εχω να σου πω ..πως εδώ θα ειμαι πάντα!!Το ρωτάς αν συμφωνώ??
Ναι δεν θα χαθούμε,εδω θα ειμαστε και θα τα λέμε,και κάποια στιγμή θα οργανώσουμε και καμια συνάντηση με ολους τους εκλεκτούς μας φίλους,και ευχομαι να τα πούμε και απο κοντά ,και να περάσουμε ομορφα!!!Καλη εβδομάδα σου ευχομαι !!