Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Κάθησα και σκέφτηκα!!

Κάθησα και σκέφτηκα ολες τις παλιές επιυθυμίες μου..Τις ξεσκόνησα και τις εβγαλλα μια -μια στην επιφανεια..Τις καθάρισα απο τα ιχνη της ψυχής μου..ξαφνικα ολα αλλαξαν στο μυαλό μου.




Αρχισα να τρέμω στην σκέψη πως δεν τα κατάφερασε αυτην την ζωή...δεν τα υλοποίησα ολα!!Ολα οσα επιθυμούσα ...ολα οσα ηθελα!!Τώρα αισθάνομαι νέες επιθυμίεςμε κατασταλαγμένο νού και σκεψεις!!


θέλΩ να προλάβω τον χρόνονα προλάβω ολα μου τα ονειρα..μικρά και μεγάλα..θελω να βγαίνει ο ηλιος, νοιάζομαι να ακούω τους ηχους της ζωής,θέλω να μιλώ με ολον τον κόσμο..




Αναζητώ ακόμα και τούς φίλους που με ξέχασανΝαι τα θελω ολα !!τελικα δεν θέλω τίποτε,καλύτερα δεν ειναι ετσι?Α.Φ








4 σχόλια:

Ελενα καπακιώτου είπε...

τελικα αποφάσισε τι θες!!!

πολυ ωραια λογακια.... αλλα μπορεις οσα εγραψες να τα πραξεις φτανει να το θες....

καλο βραδυ

annafrank είπε...

Eγώ Ζηνάκι μου εχω αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια!!Η ζωή πολλές φορές μας τα φέρνει ...τα πάνω ..κάτω!!Πιστεύω ..πως ολα θα γίνουν σε κάποια χρονική στιγμή που δεν το περιμένουμε!!Φιλάκια πολλά !!

Τασολάμπρου Χρυσούλα είπε...

Σε δίλημα σε βρίσκω!!
Αρχικά τα θες όλα... μετά δεν θες τίποτα...
Φυσικά και δεν έχουμε πραγματοποιήσει όλα μας τα όνειρα.
Τουλάχιστον προσπαθούμε να καταφέρουμε αυτά που βάλαμε ψηλά στη λίστα.

annafrank είπε...

Χρύσα μου εχεις δίκιο ,ολα εχουν μπεί σε σειρα προταιρεότητας...αλλα ελα μου που μερικά...ειναι δύσκολα να υλοποιθούν..??εστω και αν εχουν σειρα????Εδώ..ειναι που κάπως χαλιέμαι...μέχρι να γίνει!!!Ας ελπίσω οτι αν ειναι θέλημα Θεού θα γίνει!!Σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανσή σου!!Μάκια γλυκειά μου,και χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω...