Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Καλή Χρονιά του 2010!!!!




ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΥΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ...ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ..ΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΩΝ...ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΤΟΣ!!


13 σχόλια:

Katerina είπε...

Καλή χρονιά
με υγεία και ευτυχία!!

karkinos7 είπε...

Καλή Χρονιά!
Χρόνος Ζωής να είναι με υγεία και οτι επιθυμεί η ψυχή και η καρδιά σου!
Τα φιλιά μου!
Την Καλημέρα μου!

Unknown είπε...

καλη χρονια αννα.....
χρονια καλα!!!
με στιγμες χαρας..ευτυχιας...και δυναμη...για τη συνεχεια!!!

Eva F. είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και από εδώ!
Να είσαι καλά.

mar9659 είπε...

Αννούλα μου 2010 ευχές κι'απο εμένα!!Χρόνια Πολλά ευτυχισμένο το 2010 με Υγεία πολύ Αγάπη και Αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται...Ας είναι η χρονιά που θα μας φέρει όλους ακόμη πιο κοντά στα όνειρά μας!!!!ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΛΆ ΦΙΛΙΆ!!

annafrank είπε...

Κατερινακι μου σου ευχομαι τα καλύτερα!!

annafrank είπε...

Καρκινάκι μου Καλή Χρονιά με πολύ πολύ ΥΓΕΙΑ και πολυ χαμόγελο..γιατι εχω την εντύπωση ο κόσμος απο τις καταστάσεις που ζεί ξέχασε να χαμογελά!!Καλή Χρονιά Φίλε μου!Και την καλησπέρα μου!!

annafrank είπε...

Σιωπηλέ μου...Καλή Χρονιά να εχεις φίλε μου,και οτι προσδοκίες εχεις που δεν τις προλαβες στο προηγούμενο ετος να τις πραγματοποιήσεις τώρα απο καρδιάς!!

annafrank είπε...

Ευα μου γλυκειά την αγάπη μου να εχεις και πολλά φιλιά!!Καλή Χρονιά!!

annafrank είπε...

Οχι μόνο στα ονειρα μας,αλλα να βρεθούμε οσοι θελουμε να γνωριστούμε απο κοντα,μην ζούμε μόνο στα ονειρα μας..αγαπημένη μου φίλη Μαρ!!Φιλάκια κουκλι Καλη σου Χρονιά!!

IonnKorr είπε...

Ευχές πολλές!

Περίσσεψαν και για μένα ή ξοδεύτηκαν όλες?

annafrank είπε...

IonnKorr !!Ευχές πολλές και γλυκές και σένα !!Σου ευχομαι να σε βλέπω συχνότερα..μου αρέσει ετσι οπως τα λές..γιατι κατ αυτόν τον τρόπο υπάρχει και διάλογος..και απο μέσα απο αυτόν..γνωρίζουμε αρκετά τους ανθρώπους!!που ο κάθε ενας απο μας εχει να μας προσφέρει ενα μικρό λιθαράκι απο τις γνώσεις τους!!Καλο ξημέρωμα!!

Unknown είπε...

Καλη χρονια και απο μενα,και παντα να μας ερχοντε ολα οπως θελουμε και πανω απο ολα ειρηνη σε ολο τον κοσμο και απεραντη αγαπη.